Практична настава у Пољопривредној школи “Радош Јовановић Сеља” обавља се уз примену свих епидемиолошки мера, а ученици који се школују на образовном профилу “пекар”, након појаве корона вируса, више не обављају праксу у градским пекарама већ у школској пекарској радионици и ђачком клубу.
Професорка прехрамбене групе предмета Татјана Ранђеловић изјавила је да се практична настава, уз примену свих епидемиолошких мера, одржава по школском плану и програму.
-Знајући да је потражња за раднике пекарске струке у последње време велика, један од циљева школовања будућих пекара је тај да велики део времена проводе у школској пекари и ђачком клубу где се на практичан начин они уче вештинама и технологији прављења пекарских производа. Уз помоћ својих професора ђаци праве разне врсте пецива, лепиња и ситне колаче, изјавила је професорка Ранђеловић и додала да ђаци стечено знање у учионицама и кабинетима проширују на практичном делу наставе и да је изузетно велика мотивација и жеља ученика да што више стекну знања.