Правила употребе садржаја


Портал Општине Прокупље је електронски сервис који пружа услуге и информације које су намењене грађанима, фирмама, државним институцијама, запосленима и незапосленима, невладиним организацијама, укратко свим чиниоцима друштва.

Уласком на сервис који Вас занима можете добити основне информације релевантне за добијање те услуге. За неке сервисе обезбеђено је добијање образаца у електронској форми које можете одштампати и на тај начин поднети неки захтев, пријаву и сл. За неке сервисе портал ће Вас директно довести до wеб страница институција које су надлежне за њих. Коришћењем и преузимањем материјала и документације са сајта, прихватате у потпуности услове и правила употребе који су описани у овом обавештењу. Уколико не прихватате било који од услова и правила немојте користити овај сајт и не преузимајте материјале и документацију са веб сајта Општине Прокупље.

Садржаји на порталу Општине Прокупље у искључивом и потпуном су власништву Општине Прокупље. Делови или цео веб сајт не могу бити копирани, репродуковани, преношени, публиковани или дистрибуирани без претходног писменог одобрења, изузев у случају преузимања информација и материјала и похрањивања на диск рачунара појединачног корисника ради личне употребе.

Све робне марке и логотипи приказани на овом порталу заштићена су имена и у власништву Општине Прокупље не могу бити коришћени без писаног одобрења. Било која од робних марки или имена укључујући име Општине Прокупље не може бити укључени у Интернет адресу без претходно писменог одобрења Општине Прокупље.

Општина Прокупље не преузима одговорност за материјале које су начинила или публиковала трећа лица а која су везана линком са страна портала Општине Прокупље. Ако одлучите да посетите било који линкован веб сајт ви то чините на бази сопствене одлуке и одговорности, и преузимате ризик у погледу вируса или сличних штетних елемената. Сами линкови не значе истовремено да Општина Прокупље на било који начин спонзорише или је повезана са ентитетима који су одговорни за ажурирање поменутих веб сајтова или страна.

Општина Прокупље полаже ауторска права на све властите садржаје (текстуалне, визуелне и аудио материјале, базе података и програмерски код). Неовлашћено коришћење било ког дела портала сматра се кршењем ауторских права портала Општине Прокупље и подложно је судској заштити.

Општина Прокупље задржава право да без најаве повремено промени или модификује правила. О важним променама и допунама може обавестити кориснике путем е-мејла или објављивањем на порталу.

Коришћењем било ког садржаја на порталу Општине Прокупље сматра се да сте упознати са најновијим правилима.

У случају да приметите фотографију за коју знате да је заштићена ауторским правом или да је аутор фотографије погрешно потписан, молимо вас да нам се јавите на адресу: info@prokuplje.org.rs како би предузели неопходне кораке у исправљању грешке.