Зоран Раденковић први на фестивалу у Софији
4. априла 2016.
Највише ће бити засејан кукуруз
6. априла 2016.
Прикажи све

Акција Удружења вредна пажње


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

inva%20rada%201

Секција жена Удружења инвалида рада Прокупља ових дана кренула је са израдом ручних радова које ће поклонити у хуманитарне сврхе. Неуморне,креативне,вредне и радне жене,без обзира на године старости,кренуле су са плетењем чарапа,шалова,прслука,џемпера и других одевних предмета.

-Без обзира на године старости овом акцијом желимо да покажемо да још много тога можемо да урадимо. Секција жене је дошла на идеју да уз помоћ спонзора,који су обезбедили средства за куповину вунице,крене са плетењем одевних предмета који ће бити додељени корисницима Дома за смештај и негу старих лица у Прокупљу и Дому за смештај оболелих у селу Трбуње у општини Блаце,изјавила је члан Секције жена Удружења инвалида рада Вукица Стевовић и додала да су они и до сада пружали различите видове помоћи најугроженијим члановима.

Председник прокупачког Удружења инвалида рада Слободан Шупић изјавио је да су они средства за куповину вуница добили од Републичког удружења инвалида рада.

-Без обзира на одређене здравствене проблеме наши чланови желе да се укључе у све активности које Удружење организије. У плетењу одевних предмета биће укључено више од 10 жена,изјавио је он и додао да су они прошле године бесплатно доделили 73 пакета са основним животним намирницама  најугроженијим члановима.

Председник Удружења је посебно нагласио дружења чланова са удружењима из Пирота,Трговишта,Лесковца,Алексинца,Новог Пазара и других градова.

-Са члановима Удружења инвалида Новог Пазара успоставили смо такву сарадњу која би у најскорије време требала да се прошири и доведе до братимљења наша два удружења,рекао је Шупић.  

Величина слова: