Наставља се традиција Фонда за таленте
1. јуна 2017.
Одржана седница СО Прокупље
5. јуна 2017.
Прикажи све

Акција уређења паркова


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

park1

 Паркови и јавне површине на територији града биће богатији за неколико стотина  разноврсног цвећа које ће бити посађено у великој акцији пролећног уређења  града.

Радници Радне јединице „Зеленило“која послује у оквиру ЈКП „Хамеум“,свакодневно су од раних јутарњих часова у градским парковима,како би искористили повољне временске прилике за пролећну садњу и уређење.

– Разноврсно цвеће које смо ове године произвели у нашем стакленику красиће градске паркове,жардињере и друге јавне површине. Планирамо да улепшамо сваки део града,где год има места за садњу,јер смо ове године произвели велики број садница.  Ту је разнобојно сезонско цвеће међу којем су најзаступљеније кадифице,петлова креста,агратум и друге врсте цвећа,кажу надлежни у ЈКП „Хамеум“.

park

Упоредо са садњом цвећа,радници „Зеленила“ редовно одржавају јавне површине и паркове,што подразумева чишћење осушених засада,гранчица,орезивање ружа,заливање. ЈКП „Хамеум“ свакодневним активностима настоји да грађанима обезбеди што више лепо уређених места за одмор и уживање.

 

Величина слова: