Почаст стрељаним родољубима
22. фебруара 2016.
Већина возача се придржава прописа
24. фебруара 2016.
Прикажи све

„Аладин…“ добио десету награду


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

aladin%20fotofoto

Јубиларну,десету по реду награду,документарни филм „Аладин и чаробна канта“,аутора Прокупчанина Жикице Јовановића,освојио је на Chennai International филм фестивалу у Индији.

– Веома смо задовољни и поносимо се чињеницом да је један наш филм освојио десет награда на међународним фестивалима и учествовао на 150 њих. Чини ми се да нисмо ни свесни колико је заправо тешко постићи овако нешто,а нама се на радост целе екипе,то догодило.

Ова награда нас обавезује да наставимо да снимамо још квалитетније филмове и од овога,истакао је видно задовољан аутор филма Жикица Јовановић и позвао младе Прокупчане да се прикључе и почну да се баве филмом,настојећи да управо њиме промовишу наш град и скрену пажњу на проблеме,за које би се овим путем сазнало и евентуално решило.

Овај филм који је обишао цели свет,а са њим и име нашег града потписују сценариста и режисер Жикица Јовановић,продуцент Владан Милутиновић,камерман Војкан Аранђеловић и аутор музике Ивица Траиловић.

Захваљујући овој филмској екипи,Прокупље је незаобилазно место на филмским мапама.

Јовановић подвлачи да се нада,да ће се кроз Филм клуб Прокупље,који је основан прошле године,још лепше и лакше радити и стварати бројне филмове,који ће доносити нове награде нашем граду.

 
Величина слова: