Održan sastanak Saveta Topličkog okruga
14. aprila 2015.
Počinje festival dečije radosti
16. aprila 2015.
Prikaži sve

Asfaltira se ulica Kraljevića Marka


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

         k_marka                 k_marka1

Javno preduzeće za urbanizam i uređenje Opštine Prokuplje započela je radove na završnoj fazi asfaltiranja ulice Kraljevića Marka,koja je nakon rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže u prilično lošem stanju.

U okviru početne faze zamenjena je postojeća podloga u dužini od 130 metara i postavljen asfalt od raskrsnice ulice 21. srpske divizije do raskrsnice sa ulicom Knez Mihajlovom. Prema rečima direktora Javno preduzeće za urbanizam i uređenje Opštine Prokuplje Novice Radosavljevića,od sledeće nedelje radiće se i drugi deo ove ulice na potezu od raskrsnice sa ulicom Knez Mihajlovom do raskrsnice sa ulicom Bate Stefanovića.

 – Ovim radovima započinjemo sezonu rekonstrukcije gradskih ulica,mada je javna nabavka za izvođača završena još prošle godine,sada su se stekli uslovi za završetak radova na ovoj ulici,koji iznose oko 5,5 miliona dinara,rekao je direktor Radosavljević i dodao da će radovi biti nastavljeni nakon završene javne nabavke za ovu godinu,kada će se pristupiti krpljenju rupa,kao i saniranju makadamskih puteva koji su znatno oštećeni tokom poplava na teritoriji opštine Prokuplje. Prema njegovim rečima,u planu je kompletna rekonstrukcija još desetak gradskih ulica,a krenuće se od ulice Veljka Vlahovića koja je u najlošijem stanju.  

Veličina slova: