Евергрин вече у среду у биоскопу
19. октобра 2015.
За бољу заштиту архивске грађе
21. октобра 2015.
Прикажи све

Аудиција за нове чланове Дечијег хора


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 hor%2012

Дечији хор прокупачког Дома културе позива све заинтересоване и талентоване певаче да се јаве на аудицију у четвртак 22. и петак 23. октобар од 18.30 до 20 часова у биоскопу „Топлица“.

-Наш хор постоји већ три године и у њему,поред тога што деца уче да певају,она се и друже. Иза нас је већ сада велики број наступа,али и награда,које смо постигли захваљујући великом и преданом раду,рекла је позивајући нове чланове диригент Сања Стојковић и нагласила да је ова певачка дружина постала заштитни знак Фестивала дечијег стваралаштва у Прокупљу,али и других важних културних манифестација у нашем граду.

Према њеним речима,рад у овом хору,поред лепог дружења и наступања на такмичењима,подразумева и развијање гласовних способности,које код талентоване деце треба правилно развијати и усмеравати.

Она је овом приликом подвукла и то да је подршка установе културе у оквиру које постоје и раде од велике важности за њихово истрајавање и постигнуте успехе.

Садашњи чланови хора обећавају својим новим другарима занимљиве и интересантне певачке пробе,али и дружење које ће радо препричавати и памтити,те их овим путем позивају да дођу на аудицију у што већем броју. 

 

Величина слова: