Asfaltirana Mostarska ulica
4. septembra 2017.
Projekte finansira Evropska unija
6. septembra 2017.
Prikaži sve

Audicija za nove glumce


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

audicija 

Dramski studio Gimnazije organizuje audiciju za prijem novih članova u četvrtak 7. septembra u 13 časova u bioskopu „Toplica“. Ovoga puta poziv je,kako kažu u ovom studiju,upućen svim srednjoškolcima,koji jednostavno vole glumu i scenski nastup,kroz koji će svakako moći da iskažu svoje talente.  Za učešće na audiciji svi zaineresovani treba da pripreme jedan monolog i jednu recitaciju. Poželjno je i da se zbog prijavljivanja na spisak svi zainteresovani kandidati pojave nešto ranije pre početka same audicije.

gimnazijalac%20audicija

Stariji članovi ovog veoma uspešnog  pozorišnog ansambla pozivaju svoje drugare da se prijave na audiciju i poručuju im da će svoj talenat i kreativnost na najbolji način pokazati baš na sceni. Pored mogućnosti da se kroz glumu iskaže ljubav,bunt,tuga i sreća,tu su i putovanja,  sa kojih glumci ovog Dramskog studija  gotovo uvek donesu nagrade. Reč je naravno o takmičenjima gimnazijskih studija.

 Poznati po talentu i predanosti ovi juniori glume našeg grada osvojili su mnogobrojne nagrade. Ove godine su na Pozorišnim susretima učenika gimnazija u Kragujevcu svojim dramskim umećem osvojili pet nagrada. Predstava „Bog“,po tekstu Vudija Alena,osvojila je treće mesto za predstavu u celini,a prvo prema oceni publike. Nagradu za žensku epizodnu ulogu dobila je Marija Milovanović,a za mušku epizodnu i učeničku režiju Milutin Milošević.

 

Veličina slova: