Jesenja izložba slika
20. oktobra 2017.
Radnicima ponuđena alternativna rešenja
24. oktobra 2017.
Prikaži sve

Audicija za nove „Sanjalice“


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 Dečiji hor „Sanjalice“ prokupačkog Doma kulture poziva svu zainteresovanu decu od 5 do 15 godina da dođu na audiciju ukoliko vole da pevaju i postanu njegovi članovi.

Audicija se održava sutra 24. i prekosutra 25. oktobra od 17 do 19 časova u bioskopu „Toplica“.

„Sanjalice“ su  dečiji gradski hor u kome se neguje lepo pevanje,a za isto to pevanje se gotovo uvek dobiju i visoke nagrade. U njemu se,kako kažu sadašnji članovi, neguje i drugarstvo,zahvaljujući kome se opet sve lepo vežba i uči.

-Probe su ono što volimo,jer na njima se pored toga što učimo da pevamo i puno družimo. A onda na takmičenjima,kao uigran tim,budemo uvek među najboljima,poručili su članovi „Sanjalica“ svojim drugarima,pozivajući ih na ovaj način da dođu i postanu deo ove raspevane i vesele muzičke ekipe.

Jedan od poslednjih uspeha ovog hora jeste druga nagrada na Međunarodnom festivalu horova u Herceg Novom. Talentovani članovi „Sanjalica“ su uvek deo značajnijih manifestacija u našem gradu,a na Festivalu dečujeg stvaralaštva „Fedes“ su neko bez koga ova manifestacija,ne bi bila ono što jeste,prepoznatljiva,maštovita i uspešna.  

sanjalice%20111

Veličina slova: