Predavanje o dijabetesu u kompaniji “Leoni”
14. novembra 2017.
Velika ulaganja u putnu mrežu
16. novembra 2017.
Prikaži sve

Besplatan ultrazvuk i mamografija u Bolnici


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

bolinca%20slika 

Akcija  besplatnih  preventivnih pregleda u Opštoj bolnici „Dr Aleksa Savić“ u Prokuplju biće nastavljena u nedelju 19. novembra, od 8 do 16 časova  u  ambulanti Internog odeljenja.

Zbog velikog interesovanja za ultrazvuk abdomena, ova vrsta pregleda biće omogućena građanima koji u prethodnoj akciji nisu bili pripremljeni za ovakav pregled.

–  Cilj  akcije je da svi građani imaju mogućnost da provere svoje zdravlje, a posebno je važno istaći da u okviru ove akcije mogu da izvrše ultrazvučni pregled i mamografiju, što je i najbolja dijagnostika za određena oboljenja, istakla je  direktorka prokupačke bolnice dr Snježana Arsić.

U okviru akcije besplatnih preventivnih pregleda, koja je treća po redu u  Opštoj bolnici u Prokuplju, pregledi se mogu obaviti bez uputa i overene zdravstvene knjižice .

 Građani koji su zainteresovani za ultrazvučni pregled treba da se pripreme tako što prethodnog dana ne unose hranu posle 18 sati. Kada je reč o mamografiji koja takođe može da se obavi u trećoj akciji, ona je omogućena ženama starijim od 50 godina i  pod uslovom da u poslednje dve godine nisu obavile ovu vrstu dijagnostike.

Veličina slova: