Izabran novi predsednik Udruženja invalida rada
9. februara 2015.
Uskoro u Toplici revija mladih pozorišnih grupa
11. februara 2015.
Prikaži sve

Besplatne sadnice za pošumljavanje privatnih poseda


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

                                                            sadnice%20za%20podelu

Pokret gorana,Javno komunalno preduzeće „Čistoća“ i Stručna služba mesnih zajednica Opštine Prokuplje vršiće besplatnu podelu sadnica za pošumljavanje privatnih poseda.

Predsednik Pokreta gorana Prokuplja Miro Ilić rekao je da će oni zainteresovanim licima besplatno deliti topole,bagrem i četinare.

– Koliko će pojedinac moći da dobije sadnica zavisiće od površine koju želi da pošumljava. Neophodno je da zamljište bude pete,šeste i sedme kategorije,rekao je on i naglasio podela sadnica treba da se izvrši u prvoj polovini marta. Prema njegovim rečima,deo sadnica topole deliće se iz rasadnika JKP „Čistoća“.

Zahtev za besplatnu dodelu sadnica,a reč je o posedovnom listu vlasnika parcela i fotokopiji lične karte,zainteresovana lica mogu da podnesu u prostorijama Stručne službe mesnih zajednica Opštine Prokuplje,koje se nalaze u ulici Vasilija Đurovića Žarkog br. 1 (upravna zgrada Filcare) do 28. februara.

 

 

 
Veličina slova: