Нови ученици у сеоској школи
5. септембра 2016.
Хлорисање протока пумпне станице
7. септембра 2016.
Прикажи све

Бесплатни тренинзи до краја године

maja%201

Од 1. септембра па до краја календарске године,Општина Прокупље наставља са подршком омасовљења спорта,у смислу бесплатних тренинга за децу и младе узраста до 18 година,са подручне територије.

-У протеклих пет месеци од фебруара до јуна месеца,за реализацију ове подршке издвојено је доста новца из буџета Општине Прокупље. Потрудићемо се да и у наредном периоду обезбедимо средства,како би ову одличну иницијативу испратили до краја. Морам да изразим и своје лично задовољство овим подацима,јер они потврђују да је наша идеја показала добре резултате,а то је да се више од 900 деце на месечном нивоу бави спортом изјавила је већник за образовање,спорт и омладину Општине Прокупље Маја Ранђеловић.

Ранђеловићева је истакла да ако се узме у обзир да су тренинзи и по два,три пута недељно,а некада и четири жељени ефекат је у потпуности остварен,спорт је доступан сваком детету,склонили смо наше најмлађе са улице,смањили време боравка за рачунарима и најважније омогућили им да уз бављење спортским активностима избегну најраније деформитете и неправилни развој. 

Величина слова: