Пројекат дао добре резултате
7. новембра 2017.
Уређена још једна улица у Прокупљу
9. новембра 2017.
Прикажи све

Богат програм за Дан школе


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

tqtko%20ds1

 Бројним свечаностима,Основна школа „Никодије Стојановић Татко“ ове године обележила је 65 година постојања и успешног рада. Тим поводом представници Ђачког парламента положили су цвеће на бисту хероја по коме ова школа и носи име.

tatkods2%20(1) tatkods3

И ове године традиционално је одиграна  меморијална утакмица „Денис Ђурић“ са школом „Ратко Павловић Ћићко“.  Специјални гост поводом овог значајног датума била је Иванка Ђурић,која је одељењима првог разреда поклонила по једну фудбалску лопту. Одржано је и литерарно дружење на тему „Доброта се шири разумевањем“. У категорији млађих разреда прве три награде добиле су Дарија Стојановић,Јована Проловић и Хелена Вукосављевић. Међу старијим учесницима литерарног дружења награђени су Емилија Томашевић,Марија Симић и Анђелија Лукић.

tatkods2%20(2)

Програм којим је обележен дан школе „Татко“ садржао је и меморијалну утакмицу у малом фудбалу „Данило Кајгановић“ у којој су се такмичили ученици школе домаћина и Ћићкове школе. Веома запажени су били и  фолклористи који су наступили у школском дворишту. Ученици који су учествовали у различитим секцијама награђени су књигама,а важно место у програму обележавања дана школе имао је и маскенбал. Учествовали су ученици млађих разреда на тему „Ја радник школе“,а најбољу маску имала је Јована Проловић.

Богат и разноврстан програм поводом обележавања Дана Основне школе „Никодије Стојановић Татко“,ученици и наставници завршавају данас  културно забавним садржајима у Дому културе,који почиње  у 17 часова.

Величина слова: