Црвени крст Прокупље у борби против сиромаштва
17. октобра 2017.
Асфалтирана Видовданска улица
19. октобра 2017.
Прикажи све

Богат програм за последњу недељу октобра


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

jesenja%20iyloyba

За љубитеље сликарства,књижевности и позоришта,прокупачки Дом културе „Радивој Увалић Бата“,припремио је богат културни програм за последњу недељу октобра. У сликама топличких ликовних стваралаца,већ на самом отварању „Јесење изложбе слика“  23. октобра у клубу Дома културе у 19 часова,уживаће поштоваоци дела ових сликара. Они који не буду могли  да поделе прве утиске са ауторима ове традиционалне изложбе на самом отварању,моћи ће да погледају њихове радове у следећих петнаест дана.

Књижевно друштво „Раде Драинац“ позива љубитеље поезије да дођу на књижевно вече 25. октобра у 19 часова на промоцију збирке песама „Што ме буди“ Биљане Бабанић. Организатори поручују да ће поезија ове песникиње „пробудити“ и оне којима су стихови нека друга љубав.

Глумци позоришне представе „Ана је чекала“ у режији Тијане Петровић,а по тексту Србијанке Станковић,сачекаће све оне који је нису видели у четвртак 26. октобра у 20 часова у Дому културе. Због великог интересовања потребно је да и за ову репризу резервишете карту на број телефона 027/324-370.

Прокупачки Дом културе позива своје суграђане да их посете и уживају у садржајима које су припремили за последњу недељу месеца октобра.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Величина слова: