Predstavljen novi roman Sibina Šovića
18. juna 2015.
Topličanin poražen u odlučujućoj utakmici
22. juna 2015.
Prikaži sve

Bogato Kulturno leto


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Prokupački Dom kulture i ove godine organizuje manifestaciju Kulturno leto,koja ima za cilj da bogatim sadržajima upotpuni vreme onim našim sugrađanima koji će letos ostati kod kuće.

Ove godine Kulturno leto će trajati od 22. juna do 20. jula pod sloganom „Osveži me kulturom“. Započeće koncertom starogradske muzike i romansi u restoranu Dolap,a potom će biti nastavljeno revijom filmova pod nazivom „Slobodna zona“.

Prethodnih godina se kao lep i kvalitetan sadržaj Kulturnog leta pokazalo slikanje na velikom platnu u centru grada,te organizatori ni ove godine nisu odustali od toga,samo što će im se ovoga puta pridružiti i deca iz Predškolske ustanove „Neven“ sa izložbom u BID zoni.

Tradicionalna Ivanjdanska likovna kolonija okupiće i ovog leta topličke stvaraoce u Ajdanovcu,a ljubitelji pozorišne umetnosti uživaće u okviru ove manifestacije i u dvema predstavama,gostujućoj „Za udaju je kasno,a da crknem još rano“ i domaćoj „Arizanska priča“. Za ljubitelje pisane reči prokupački Dom kulture organizovaće i gostovanje pesnika iz Aleksinca.

Kao i prethodnih godina i ove će deo programa biti posvećen obeležavanju gradske slave,kada će se Prokupčanima predstaviti ruska pevačka grupa „Gornica“. Neizostavni deo programa „Osveži me kulturom“ i ovog leta biće nastup KUD „Abrašević“ sa spletom srpskih igara u centru grada. 

Kulturno%20leto%202015 

Veličina slova: