Održano skupštinsko zasedanje
18. aprila 2017.
Predstava i filmovi u Domu kulture
20. aprila 2017.
Prikaži sve

Brdo Hisar na platnu najmlađih umetnika


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

koc%20slike

U organizaciji Kulturno-obrazovnog centra  „Toplica“,prokupački srednjoškollci imali su priliku  da  nedavno učestvuju u radu likovne radionice.

 Mladi likovni stvaraoci   su tokom desetodnevnog druženja   pokazali svoj talenat i  stekli nova iskustva  u oblasti likovne umetnosti,a u tome im je i ovoga puta pomogao akademski slikar Vladan Labović.

-Za ovu likovnu radionicu izvršena je animacija  tri  talentovana srednjoškolca,koji takođe imaju  iskustva u likovnom stvaralaštvu. Njihov zadatak je bio da na platnu pokažu  svoje zajedničko umeće i oslikaju naše brdo Hisar. KOC „Toplica“ je učesnicima radionice obezbedio materijal i prostor za rad,a rezultat tog rada je slika koja će krasiti prostorije naše ustanove,kazala je direktorka KOC „Toplica“ Ljiljana Krasić.

 Za uloženi trud i umeće koje su pokazali ,učenici su nagrađeni diplomom i skromnim poklonima.  Direktorka Krasić je ovom prilikom izrazila zadovoljstvo zbog velikog interesovanja dece za učešće u ovakvim radionicama i istakla   da će ova ustanova i dalje nastaviti da animira mlade i pružiti im mogućnost da pokažu i razvijaju svoj talenat. Cilj je da što veći broj dece uzme učešće u radu radionica ,tako da će u narednom periodu one biti organizovane za decu koja do sada nisu učestvovala.  Ovoga puta u radionici su učestvovali učenici Gimnazije,Uroš Jovanović,Sandra Stojanović i Kosta Todorović.  Planirano je da naredna radionica  bude organizovana u letnjem periodu,  da ima takmičarski duh,a  najuspešnijim učesnicima biće dodeljene vredne nagrade.

          

Veličina slova: