Спортски викенд
8. новембра 2016.
Гимназијалци одлични на „Пословном изазову“
10. новембра 2016.
Прикажи све

Будно прате ниво реке


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

stab%209_11

 Општински штаб за ванредне ситуације састао се синоћ у 22 часа,како би  се  утврдили сви задаци постављени за предстојећу ноћ. Састанку су присуствовали и представници свих учесника у великој акцији одбране од поплава и договорено је да лица задужена за рад на терену током ноћи достављају све информације дежурним службама.

stab%202%209_11

-Резултат ангажовања свих нас су ојачани бедеми на критичним тачкама у рекордном року,очишћена зачепљења и на подручју Баца прокопан пут како би се вода вратила у речно корито. Овом приликом захваљујем се свим учесницима који су дали допринос у одбрани од поплава,како би смо сачували наше грађане  и њихову имовину,рекао је командант Општинског штаба за  ванредне ситуације и председник Општине Прокупље Александар Симоновић и истакао да су превентивне мере спроведене током пролећа допринеле да штете од поплава не буду веће.

stab%203

На синоћном састанку констатовано је да је река Топлица у благој стагнацији и да на критичном подручју код Пепељевца ниво реке опада.  

Величина слова: