Пројекат Филмом против предрасуда
19. јануара 2017.
Убрзано са речи на дела
23. јануара 2017.
Прикажи све

Чисте се путеви и улице

ciste%20ulice%201

Захваљујући максималном ангажовању надлежних служби, сви локални путеви на територији прокупачке општине су проходни,а од снега очишћене и све главне саобраћајнице у Прокупљу.

Без обзира на снежне падавине које су ометале путаре,јер је снег у нашој општини падао без прекида три дана,екипе ЈКП HAMMEUM чистиле су снег са путева и улица у градским и приградским насељима.

– Механизацијом је прво чишћен снег са улица првог и другог приоритета,да би се након тога кренуло са улицама трећег и четвртог реда,рекао је помоћник председника Општине Владица Младеновић и додао да је локална самоуправа комуналном предузећу максимално помогла како би обезбедили све потребне ресурсе за зимско одржавање путева.

Put%20rasciscen%202 Put%20rasciscen%201

Он је посебно истакао велико ангажовање радника комуналног предузећа који су радили у три смене 24 сата,како би путеви у што краћем року били поново проходни за саобраћај. Чишћење путева у селима која гравитирају око Житног Потока било је отежано  због тога што је снежни покривач на појединим путним правцима био висок више од једног метра,а сметови и по неколико метара.

Младеновић је нагласио да су радници Тасић коп и Мандић коп предузећа дали велики допринос да путни правци и у најудаљенијим селима општине Прокупље у веома кратком року буду проходни. Према његовим речима,током ледених дана и снежних падавина ниједно сеоско домаћинство или појединац у планинским селима нису били животно угрожени.

ciste%20ulice%202 Ciste%20ulice%203

Величина слова: