Активности Канцеларије за ромска питања
7. новембра 2016.
Будно прате ниво реке
9. новембра 2016.
Прикажи све

Дан школе „Татко“


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 dan%20skole%20tatako

Меморијалним турниром у одбојци „Денис Ђурић“ у Основној школи „Никодије Стојановић Татко“,почеле су свечаности поводом обележавања Дана школе.

Програм обележавања овог важног датума за ученике и наставнике ове школе,биће настављен данас одржавањем меморијалног турнира у фудбалу „Данило Кајгановић“ у 13 часова.

За сутра у 13 часова и 30 минута,ученици и наставници припремили су „Игре без границе“,док ће у четвртак у 16 часова одржати приредбу поводом овог важног даума,на којој ће бити похваљени и награђени најистакнутији и најбољи ученици,али и одељења.

– Уназад шеснаест година у нашој школи се одржава меморијални турнир у одбојци,који је посвећен Денису Ђурићу,некадашњем ученику наше школе. Ове године у њему су учествовали наши ученици,играјући пријатељски меч са ученицима Основне школе „9. октобар“,рекла је директорка Љиљана Суботић и додала да је мајка покојног Ђурића,одбојкашкој екипи школе „Татко“,поклонила дресове и лопте. 

Величина слова: