„9. октобар“ добио беле табле
29. фебруара 2016.
Кренула регистрација пољопривредних газдинстава
3. марта 2016.
Прикажи све

Дан више за одбојку


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

dan%201

У сали Техничке школе одржана је велика акција под називом „ Дан више за одбојку“. То је кампања Одбојкашког савеза Србије усмерена ка популаризацији и омасовљењу одбојкашког спорта. Тачно у подне 29. фебруара у читавој Србији али и Европи у школским и спортским халама одиграле су се одбојкашке утакмице млађих категорија. Састав екипа је био по избору учесника а сет се играо до 29 поена а у акцију су били укључени ЖОК Топличанин и МОК Топличанин.

-Захваљујемо се Одбојкашком савезу Србије на овако лепо осмишљеном догађају. Ово је прилика да се промовише одбојка у свим градовима,негде је она више изражена негде мање али јединствена прилика да се и Прокупачка одбојка промовише на овакав начин. Данас је у другом плану био резултат а промоција на првом. Мислим да смо у потпуности успели у препуној сали Техничке школе. Надамо се да смо овом акцијом привукли неке нове одбојкаше и одбојкашице овом дивном спорту,рекао је Божидар Јовић секретар ССОП.

„Дан више за одбојку“ је јединствени догађај који се заснива на чињеници да је 2016. година – преступна година,с тим што се тиме иницирају додатни актери,учесници и садржаји да одбојка као спорт добије ширу подршку у друштвено – социјалном,медијском и спортском окружењу. “Дан више за одбојку” је и прилика да свако од нас учини нешто више. И за одбојку,спорт Србије и државу Србију.

       dan%202                 dan%203

Величина слова: