Otvoren Klub za traženje posla
22. aprila 2016.
Najviše mandata osvojila SNS
26. aprila 2016.
Prikaži sve

Dar nastarijima za uskršnje praznike


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

pretskolci%20u%20domu

Mališani iz najstarije grupe celednevnog boravka  predškolske ustanove „Neven“,iz objekta "Radost" u Domu za meštaj starih lica izveli su program posvećen Uskrsu. Korisnici Doma su ih srdačno dočekali i uživali i u programu i u druženju sa mališanima.

 – Sa našim predškolcima,pripremali smo program posvećen navećem hrićanskom prazniku Uskrsu i u predprazničnoj nedelji želeli smo da sa našim najstarijim sugrađanima,koji borave u Domu za smeštaj starih lica,podelimo i našu radost,talenat i znanje – istakle su vaspitačice Danijela Dragić i Sonja Lukić,koje sa decom rade u objektu „Radost“,koji je sastavni deo predškolske ustanove „Neven“.

predskolci%20u%20domu2

 One ističu da je druženje sa starima u pretprazničnoj nedelji još jedan način da se kod dece razvija i neguje solidarnost i brigra  prema najstarijim sugrađanima,ali i da korisnici Doma osete radost i toplinu prazničnih dana.   

 Deca su zajedno sa svojim roditeljima izradili i čestitke za Uskršnji praznik ,pa su ih danas  uručili korisnicima Doma. I najstariji su uživali,pa su   pesma,igra i stihovovi preškolaca dobili veliki aplauz podrške.

predskolci%20u%20domu3

 Ova poseta je nastavak dobre i dugogodišnje  saradnje ove dve ustanove,a predškolci će ove pretpraznične nedelje posetiti i Dnevni boravak za decu sa smetnjama u razvoju „Sunce“ u Vodicama.    

Veličina slova: