Уређена Стражавачка улица
27. новембра 2017.
Публика одушевљена евергрин концертом
29. новембра 2017.
Прикажи све

Дејан Булатовић поново председник клуба


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

krstarica1

На  Скупштини женског фудбалског клуба” Крстарица“ разматран је и усвојен извештај о раду за период јануар-новембар ове године.

Говорећи  о раду  ЖФК, који је формиран 28. новембра 2013.године, председник клуба Дејан Булатовић изразио је велико задовољство оствареним резултатима.

-У  првој такмичарској сезони 2016/2017 Друге лиге групе Југ сениорке су од седам екипа заузеле треће место. У Развојној лиги млађих категорија у јесењем делу такмичења, у којој учествује 13 екипа,  клуб се налази на трећем месту, рекао је Булатовић додавши да су у реализацији својих програмских активности имали велику помоћ локалне самоуправе, Фудбалског савеза Србије, компаније „Леони“ и других организација и предузећа.

krsrarica2

Да се у клубу радило организовано и стрпљиво говори податак да су за репрезентацију Србије до 17 година наступиле четири чланице овог клуба.  

Уз добру организацију клуба и резултате на терену екипа би за годину-две требало да се такмичи у Првој лиги Србије, речено је на седници.

За председника клуба делегати су поново изабрали Дејана Булатовића, а изабран је и нови Управни одбор од седам чланова.

За изузетан допринос у афирмацији прокупачког женког фудбала у протеклом периоду заслужним  установама, компанијама, предузећима и појединцима додељене су захвалнице.

Величина слова: