Следећа недеља у знаку Топличког устанка
17. фебруара 2017.
Конференција за новинаре у Дому здравља
20. фебруара 2017.
Прикажи све

Делегација Министарства културе у Прокупљу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 toplicki%20ustanak

Поводом обележавања великог и значајног датума 100-годишњице Топличког устанка,у понедељак 20. фебруара у Прокупљу ће боравити делегација Министарства културе и информисања у Влади Републике Србије.

Према речима већнице за културу у Општини Прокупље Милице Ерић,најављен је долазак државног секретара Новице Антића,помоћника министра за заштиту културног наслеђа Александре Фулгоси и самосталног саветника,координатора за књижевност и преводилачко стваралаштво и издаваштво Марка Деспотовића.
 
Државни секретар Антић ће отварањем нове поставке „Топлички устанак 1917“ у Народном музеју Топлице у 12 часова,означити почетак богатог програма,којим ће се до 26. фебруара обележавати овај велики јубилеј.
 
Представници Министарства културе,овом приликом посетиће и остале установе културе у Прокупљу,Народну билиотеку „Раде Драинац“,Дом културе „Радивој Увалић Бата“ и Историјски архив „Топлица“.  
 
najava%201 najava2
 
Величина слова: