Задруге су у интересу пољопривредника
6. октобра 2016.
Обележен Дан ослобођења Прокупља
10. октобра 2016.
Прикажи све

Ђаци из Товрљана чланови градске библиотеке


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

djaci%20biblioteka%203 daci%20%20biblioteka%202

Ученици издвојеног одељења Основне школе „Светислав Мирковић Ненад“ у Товрљану,у оквиру Дечије недеље,посетили су Народну библиотеку „Раде Драинац“ и постали њени чланови. Њих четворо,два предшколца и један ученик првог,а други трећег разреда,веома су се обрадовали сусрету са великим бројем књига,али и могућношћу да ће од сада моћи да их позајме и читају.

-Најпре смо посетили нашу матичну школу у Малој Плани,где су се учланили у школску библиотеку,потом другаре у Доњој Коњуши,којима смо поклонили око тридесетак књига и сада нас ево овде. Деца су расположена и знатижељна,воле књиге и добри су ђаци,каже учитељ  Марко Чикарић.

Марија Мијатовић,Андријана Бојовић,Стојан Мијатовић и Александар Бојовић,ученици ове сеоске школе кажу да се веома радују што су постали чланови прокупачке библиотеке и да ће и убудуће често долазити по књиге које желе да читају.     

Величина слова: