Redovno čišćenje snega na gradskim ulicama
13. januara 2017.
Otklanjanje kvara na vodovodnoj mreži
16. januara 2017.
Prikaži sve

Doček uz muziku i posluženje za građane


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

srpska%201

Veliki broj Prokupčana dočekao je Pravoslavnu novu godinu  u centru grada,na Trgu topličkih junaka.

Nova godina po Julijanskom kalendaru  dočekana je tradicionalno,uz dobru muziku,grejanu rakiju,posluženje,a tačno u ponoć dolazak Pravoslavne 2017. godine označio je raskošni vatromet .

srpska%202

Zajedno sa građanima na Trgu topličkih junaka  Novu 2017. godinu dočekali su i predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar  Simonović kao i članovi Opštinskog veća Milica Erić i Radoslav Mihajlović.

srpska%2011

-Dragi sugrađani,okupili smo se večeras na Trgu topličkih junaka da ispratimo staru i dočekamo novu Srpsku 2017. godinu. Drago mi je što ste se okupili u ovolikom broju,posebno me raduje što  je veliki broj  omladine večeras ovde. Želim da vas pozdravim u svoje lično ime i u ime svojih najbližih saradnika  i da vam poželim dobro zdravlje i mnogo uspeha  na svim poljima,rekao je predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović,čestitajući  građanima Prokuplja  Novu godinu.

srpska%207

Prokupčane su u novogodišnjoj noći zabavljali lokalni muzičari „Alter ego bend“ koji je starim,kao i novim muzičkim hitovima  od 21 čas zagrejavao prazničnu atmosferu,a u ponoć su zasvirali trubači. Za kompletno uživanje građana koji su došli da na tradicionalan način dočekaju Srpsku 2017.  godinu,služena je hrana i piće,koje je Opština Prokuplje obezbedila uz pomoć brojnih donatora.

            srpska%205                             srpska%206

Skromno,u skladu sa finansijskim mogućnostima,ali  veselo,razdragano i po prilično toplom vremenu,Prokupčani su ispratili stari i dočekali Novu srpsku 2017. godinu.

srpska%204

 
Veličina slova: