Живи музеј за грађане
8. јуна 2016.
Обележена годишњица Чегaрске битке
10. јуна 2016.
Прикажи све

Друштво обележило своју славу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

cer%20par%202

Друштво за церебралну и дечију парализу Прокупље изложбом слика и фотографија под називом  “Траг душе” обележило је своју славу Спасовдан. У Галерији  Божа Илић посетиоцима,као и представницима сродних удружења из Лесковца,Врања,Свилајнца и Ниша,представљено је по 60 слика и фотографија које су радили чланови ове организације.

Председник Друштва за церебралну и дечију парализу Милутин Стојановић рекао је да је ова организација формирана пре годину дана и да су том приликом организовали и спровели низ хуманитарних и других акција.

– Захваљујући разумевању руководства локалне самоуправе,Црвеном крсту,прокупачкој Националној служби за запошљавање, донаторима и људима добре воље у протеклих годину дана спровели смо низ акција у циљу пружања различитих видова помоћи својим члановима и њиховим породицама,изјавио је Стојановић.

Отварајући изложбу секретар Друштва Марија Стојановић наглашава да су слике и фотографије радили сами чланови организације.

– Изложбом слика и фотографија чланови организације желе да покажу да су саставни део друштва и да су своје идеје,машту и креативност настојали на овај начин да покажу нашим суграђанима,изјавила је она.

У културном делу програма учествовали су ученици прокупачке Гимназије.

cer_par%203

Величина слова: