Исхрана по свим стандардима
2. новембра 2016.
Предшколци на селу
4. новембра 2016.
Прикажи све

Евергрин за прокупачку публику


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

evergrinvece%202

Концерт евергрин музике,под називом „10 година је прошло као трен“,који традиционално организује прокупачки Дом културе,одушевљену публику у препуној сали биоскопа Топлица, дигао је на ноге. Она је све време овацијама и аплаузима награђивала прокупачке извођаче,који су још једном потврдили да могу певати раме уз раме,са многим прослављеним и познатим певачима. Подршку прокупачким извођачима и овај пут својим присуством,пружила је већница за културу у Општини Прокупље Милица Ерић.

-За овај концерт се увек тражила карта више,али овај пут се тражила два пута више. Прокупачка публика воли своје суграђане певаче и увек је ту да их подржи,рекао је маркетинг радник Дома културе Владан Милутиновић.

Он је навео да се ове године дружини одличних прокупачких солиста,које је пратио оркестар Дома културе,по први пут,придружио и  Прокупчанин Маријан Грачанин.

У два и по сата,колико је програм евергрин вечери трајао,публика је заједно са извођачима певала добро познате песме,почев од педесетих,па све до деведесетих година. Наступио је и дечији хор Дома културе „Сањалице“,који је певао пратеће вокале.

На крају концерта,сви извођачи су заједно отпевали композицију „10 година је прошло као трен“,али им се у томе придружила и публика,која је видно задовољна до краја нумере остала на ногама. Овом песмом су сви заједно поручили организатору,да вече евергрин музике организује још најмање наредних десет година,али и да овакав музички угођај приређује више пута у току године. 

    evergrinvece%203                 evergrinvece%204

Величина слова: