Евергрин вече у среду у биоскопу
19. октобра 2015.
За бољу заштиту архивске грађе
21. октобра 2015.
Прикажи све

Европа у мом крају


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Ученици средњих школа у Прокупљу имаће прилику да покажу свој таленат и способност за унапређење животних услова у свом граду кроз ликовне радове којима могу да конкуришу за новогодишњи календар програма Европски ПРОГРЕС.

На тему „Европа у мом крају“,учесници конкурса ће показати колико су спремни да се укључе у активности које би допринеле бољој свакодневници младих у својој локалној заједници.

Организовањем конкурса Европски ПРОГРЕС наставља традицију коју су,захваљујући финансијској подршци Европске уније и Владе Швајцарске,током претходне деценије у југозападној и јужној Србији успоставили европски развојни програми. 

Стручни жири одабраће дванаест најбољих радова и наградити младе ликовне ствараоце. Општина Прокупље једна је од 34 општине које су обухваћене овим програмима и које су,захваљујући европским донаторима,унапредиле услове живота својих грађана.

Poster-konkurs%20za%20kalendar%20Evropskog%20PROGRESa

Величина слова: