Prošli prvi krug
13. aprila 2016.
Utvrđena zbirna izborna lista
15. aprila 2016.
Prikaži sve

Fedes danas u Žitorađi


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

fdfd1

Festival dečijeg stvaralaštva „Fedes“,danas sa članovima Dečijeg hora prokupačkog Doma kulture,putuje u Žitorađu. Zainteresovani školarci u svom Domu kulture od 17 časova,moći će da čuju i vide svoje drugare,a onda i glasaju za onog ko im se najviše dopadne.

Juče su u bioskopu „Toplica“,to imali priliku da urade učenici Osnovne škole „9. oktobar“,a već sutra isto uživanje i radost,sa raspevanim fedesovcima,podeliće i učenici Osnovne škole „Nikodije Stojanović Tatko“ od 12 časova u bioskopu „Toplica“. Potom će od 18 časova u holu bioskopa „Toplica“ biti održana Izložba likovnih radova i proglašeni pobednici literarnog i likovnog konkursa,kojima će nagrade biti uručene na finalnoj večeri Dečije pesme ovogodišnjeg Fedesa.           

I instrumentalisti su bili vredni,te je juče u Osnovnoj muzičkoj školi „Kornelije Stanković“ održano takmičenje u harmonici i gitari,a danas će svoje znanje odmeriti takmičari na klaviru i violini. Prema rečima direktora ove škole Vlade Drobnjaka,za takmičenje se prijavilo 76 učenika iz matične i isturenih odeljenja škole,a najbolje u ovim takmičarskim disciplinama,nagrade i diplome takođe očekuju na finalnoj večeri Fedesa.

U subotu i nedelju u okviru ove manifestacije,u Art pub „Black fox“ od 10 časova i 30 minuta biće održane likovne radionice.

 
Veličina slova: