Памтимо прошлост зарад будућности
24. марта 2017.
Радови на комуналној инфраструктури
28. марта 2017.
Прикажи све

ФЕДЕС почиње у среду


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

FEDES

Фестивал дечијег стваралаштва ФЕДЕС ове године одржава се девети пут,а почиње у среду 29. марта у 9.00 часова такмичењем инструменталиста у Mузичкој школи „Корнелије Станковић“.

Истог дана у 12 часова,у Дому културе за децу предшколске установе „Невен“ позоришну представу „Цврчак и мрав“ извешће Позориштанце „Пуж“ из Београда.

Дечију песму ФЕДЕС-а учесници Фестивала најпре ће извести за Основну школу „9. октобар“ у 13.00 часова у биоскопу „Топлица“,а потом и у Житорађи у тамошњој библиотеци у 17 часова.

Сутрадан,30. марта у 13.00 часова,извођачи Дечије песме наступиће за ученике Основне школе „Ратко Павловић Ћићко“,а у 18.00 биће приређена изложба ликовних радова и проглашени победници са такмичења инструменталиста и ликовног и литерарног конкурса.

У оквиру ове манифестације,ликовна радионица за најмлађе љубитеље сликарства биће организована у суботу 1. априла у 10 часова и 30 минута у Клубу Дома културе. У Дечијој песми овогодишњег ФЕДЕС-а,прилику да уживају имаће и ученици основних школа „Никодије Стојановић Татко“ и „Милић Ракић Мирко“ у понедељак,3. априла.

Дечија песма овогодишњег ФЕДЕС-а 4. априла путује у Блаце и Куршумлију,а сутрадан од 19.00 часова поштоваоце ове манифестације очекује Вече народног стваралаштва у Дому културе.

Финално вече Дечије песме биће одржано 6. априла у 19.00 часова,а завршно,на коме ће бити уручене награде овог фестивала,у петак 7. априла у Дому културе.

Под покровитељством Општине Прокупље ову манифестацију,богату различитим занимљивим садржајима,организује прокупачки Дом културе „Радивој Увалић Бата“ и Музичка школа „Корнелије Станковић“. 

Величина слова: