Потомци ратника посетили Гаџин Хан
24. новембра 2015.
Донација прокупачком породилишту
26. новембра 2015.
Прикажи све

Филмске радионице у Фил-арту


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 budi%20kreativan

У сарадњи са Филм клубом Прокупље,галерија Фил-арт ће у својим просторијама реализовати пројекат „Буди креативан“,који је подржала Општина Прокупље.

Циљ пројекта је да подстрекне креативност код деце и младих и да их едукује о основама филмске уметности.

– Са реализацијом крећемо сутра у 18 часова у Фил-арт. Радионице ће бити организоване једанпут недељно у наредних месец дана,а предавачи ће бити Жикица Јовановић,Војкан Аранђеловић и Ивица Траиловић. За радионице „Буди креативан“ пријавило се двадесет кандидата који ће их похађати бесплатно,рекао је је испред Филм клуба Прокупље,Владан Милутиновић.

Он је додао да ће на једној од радионица у оквиру овог пројекта бити гости и филмски уредник у Нишком културном центру Дејан Дабић са Школом анимираног филма из Ниша.

Теме које ће се на овим радионицама обрађивати су између осталих и „Основе филмске режије“,„Основе писања сценарија и књиге снимања“,„Монтажа слике и звука“,„Снимање слике и звука“,„Расвета“,„Фотографије“,„Израда филмске музике“.

 Организатори и предавачи ове школе под називом „Буди креативан“ истичу да се надају да ће садашњи полазници убудуће сами правити своје филмове.

Величина слова: