Разиграна младост на Фестивалу фолклора
4. јула 2016.
Обука незапослених – шанса за посао
6. јула 2016.
Прикажи све

Фонд за таленте наградио најбоље ђаке


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

fond3 

Фонд за финансирање талената Општине Прокупље наградио је најбоље ученике основних и средњих школа,који су своје знање и рад потврдили на републичким и међународним такмичењима.

Њима у част приређен је пријем у Општини Прокупље,када су им и уручене награде за остварене успехе постигнуте на републичким и међународним такмичењима у школској 2015/2016. години.

Председник Општине Прокупље Александар Симоновић је награђеној деци пожелео да и у даљем школовању постижу одличне резултате.

fond2

-Ви сте будућност нашег града. Ако овако наставите наш град ће бити богат због вас,вашег знања и талента,а за Прокупље ће се чути и знати по вама и вашим одличним резултатима. Наставите тако,а локална самоуправа ће се трудити да вам помогне колико год буде била у могућности и убудуће,истакао је председник Општине Прокупље Александар Симоновић.

Већница за образовање Маја Ранђеловић је овом приликом изразила задовољство што је у друштву најбољих младих људи у нашем граду и пожелела им успех у даљем школовању.

Председник Фонда за таленте доктор Небојша Чоловић је поздравио децу,пожелео да их следеће године буде још више и уручио им заслужене награде.

fond1

Укупан износ новчаних награда које је ове године Фонд доделио је 469.000 динара.

Прву награду од 25.000 динара добила су три ученика која су освојила прво место на такмичењу. Двадесет хиљада динара,као другу награду Фонда добила су четири ученика за освојено друго место на  републичком или међународном такмичењу,а са 15.000 динара је награђено њих десеторо за освојено треће место.

Фонд је доделио и награде за екипно такмичење,те су тако четири екипе за освојено друго место добиле по 30.000 динара,а две по 22.000 динара за освојено треће место на неком од републичких или међународних такмичења.

 

 

Величина слова: