Општина Прокупље је пример добре праксе
28. септембра 2017.
Спортски викенд
2. октобра 2017.
Прикажи све

Формиран клуб Српско америчког друштва


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

amerikanac%20u%20prokuplju 

У присуству председника Српско америчког друштва Драгана Милића,политичког саветника Амбасаде САД у Београду Дејвида Геренбека,начелника Топличког управног округа Небојше Вукадиновића,председника Општине Прокупље Александра Симоновића са сарадницима,представника привредног и друштвеног живота општине у Прокупљу је формиран клуб Српско америчком друштва.

Прокупље је четврта општина у овом делу Србије у којој је формиран овај клуб.

amarikanac%20u%20prokuplje%201

– Изузетно ми је драго што је у мом родном Прокупљу формирано једно овакво друштво. Формирањем овог друштва очекујем да се успостави сарадња на привредном,културном,спортском плану и у другим делатностима,изјавио је Милић и додао да је ово један од начина да се помогне развоју,не само Прокупља,него и других општина у Топлици.

Политички саветник у Амбасади САД Геренбек изразио је велико садовољство што је посетио нашу општину и присуствовао формирању једног оваквог значајног друштва.

– Очекујем да ће се након формирања оваквог друштва односи између две земље и два народа,као и људи из Прокупља,у наредном периоду продубити и још више проширити у свим областима,изјавио је он.

За повереника подружнице Српско америчког друштва у Прокупљу именован је Вуле Вуковић,а чланове председништва друштва Златан Миљковић и Звонко Стоиљковић. 

Величина слова: