Зоран Раденковић први на фестивалу у Софији
4. априла 2016.
Највише ће бити засејан кукуруз
6. априла 2016.
Прикажи све

Фото такмичење „Где видим Европу у Србији“


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

У оквиру кампање „Србија и ЕУ- 15 година партнерства“,Делегација Европске уније у Србији и ЕУ инфо центар огранизују наградно фото такмичење на тему „Где видим ЕУ у Србији“.

Заинтересовани грађани Србије,стрији од 16 година,могу своје аматерске или професионалне радове доставити до 30. априла. Учесници сами бирају конкретну тему свога рада,али оквирни задатак је да забележе призоре у којима препознају Европску унију и њен допринос у Србији,у свакодневном животу и у било којој области- здравству,образовању,грађевини и друго,каже се у позиву. Такође,то може да буде било која ситуација из свакодневног живота,којом се промовишу европске вредности,као што су толеранција различитости,људска права,брига за животну средину,уштеда енергије,слобода и демократија. Предмет рада не сме да буде увредљив на расној,верској или некој другој основи и мора да поштује границе доброг укуса. Према пропозицијама,фотографије могу бити начињене фотоапаратом или мобилним телефоном,дозвољена је и компјутерска обрада радова.

Аутори три најбоља рада добиће камеру,фотоапарат и таблет,док ће још 20 фотографија по избору жирија бити представљено на постеру којим ће на  Дан Европе 9. маја,на Калемегдану у Београду бити отворена изложба „Србија и ЕУ -15 година партнерства“.

eu%20info%20centar

Величина слова: