Нови мост и пијаца у Прокупљу
16. јуна 2017.
Берба вишања се захуктава
20. јуна 2017.
Прикажи све

Глумци у хуманитарној акцији


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

nudor1

Неформална група „Тим младих Фокус“ из Ниша извела је представу „Хероји“ у прокупачком Дому културе у оквиру омладинског волонтерског пројекта „Даске које живот зраче“.

У представи је приказана једна савремена породица чије дете добија рак,а њоме су обухваћени сви реални проблеми са којима се сусреће велики број породица на путу до излечења њиховог детета.

nudor2

Једна од глумица у представи и члан тима „Фокус“,по завршетку представе је истакла да је њен циљ и порука да једни другима помажемо и у невољи.

-Никада се не зна да ли ће се неком од нас,не дај боже,догодити исто. Овом представом шаљемо подршку свим тим малим „херојима“,који се сваког дана боре са овом опаком болешћу,да не одустају,истакла је Каличанин и додала да ће сав новац од продатих улазница бити уплаћен Националном удружењу родитеља деце оболеле од рака,за изградњу новог дечијег хемато-онколошког одељења у Нишу.

nudor3

Овом приликом актери представе „Хероји“ су се захвалили свима који су им пружили подршку и омогућили да представу одиграју у Прокупљу.

У име Општине Прокупље,захвалницу је примила већница за културу Милица Ерић.   

Величина слова: