Počinje program zapošljavanja
12. aprila 2013.
Stražavačka reka dobija uređeno korito
19. aprila 2013.
Prikaži sve

Humanitarna pomoć Fondacije UNITAS


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Predstavnici Humanitarne fondacije UNITAS iz Beograda dodelili su Opštini Prokuplje humanitarnu pomoć u vrednosti od 15.000 evra,koja je namenjena socijalno ugroženom stanovništvu. Pomoć se sastoji od 500 paketa hrane i sredstava za ličnu higijenu,koji će u saradnji sa Centrom za socijalni rad biti podeljeni najugroženijim licima. U opštini Prokuplje na evidenciji Centra ima oko 1200 socijalno ugroženih porodica

DSC_3600.

– Humanitarni fond UNITAS je osnovan pre dve godine i u prvoj fazi svog rada opredelili smo se za pomoć ugroženom stanovništvu sa juga Srbije. Najvažnije je prvo pomoći ljudima koji su gladni i nemaju osnovna sredstva za život,zato su naše akcije i krenule u tom pravcu,a kasnije ćemo naše programe usmeriti i na druge kategorije stanovništva,rekao je Branko Kovačević,predstavnik UNITAS-a i nekadašnji košarkaški reprezentativac Jugoslavije.

DSC_3613

Predstavnici Opštine Prokuplje zahvalili su UNITAS-u na ovoj vrednoj donaciji i saradnji,koja će ubuduće svojim programima više pažnje posvetiti školskoj deci i omladini Prokuplja.

Delegacija UNITAS-a i predstavnici lokalne samouprave obišli su najugroženije mnogočlane porodice u prokupačkom naselju Đurevac i selu Gornja Stražava i dodelili im ove humanitarne pakete.

IMG-20130415-00910

Veličina slova: