Počinje program zapošljavanja
12. aprila 2013.
Stražavačka reka dobija uređeno korito
19. aprila 2013.
Prikaži sve

Humanitarna pomoć Fondacije UNITAS

Predstavnici Humanitarne fondacije UNITAS iz Beograda dodelili su Opštini Prokuplje humanitarnu pomoć u vrednosti od 15.000 evra,koja je namenjena socijalno ugroženom stanovništvu. Pomoć se sastoji od 500 paketa hrane i sredstava za ličnu higijenu,koji će u saradnji sa Centrom za socijalni rad biti podeljeni najugroženijim licima. U opštini Prokuplje na evidenciji Centra ima oko 1200 socijalno ugroženih porodica

DSC_3600.

– Humanitarni fond UNITAS je osnovan pre dve godine i u prvoj fazi svog rada opredelili smo se za pomoć ugroženom stanovništvu sa juga Srbije. Najvažnije je prvo pomoći ljudima koji su gladni i nemaju osnovna sredstva za život,zato su naše akcije i krenule u tom pravcu,a kasnije ćemo naše programe usmeriti i na druge kategorije stanovništva,rekao je Branko Kovačević,predstavnik UNITAS-a i nekadašnji košarkaški reprezentativac Jugoslavije.

DSC_3613

Predstavnici Opštine Prokuplje zahvalili su UNITAS-u na ovoj vrednoj donaciji i saradnji,koja će ubuduće svojim programima više pažnje posvetiti školskoj deci i omladini Prokuplja.

Delegacija UNITAS-a i predstavnici lokalne samouprave obišli su najugroženije mnogočlane porodice u prokupačkom naselju Đurevac i selu Gornja Stražava i dodelili im ove humanitarne pakete.

IMG-20130415-00910

Veličina slova: