Култура спаја људе
15. јануара 2016.
Студент Стеван Гашевић освајач Часног крста
19. јануара 2016.
Прикажи све

И девојка у трци за Часни крст


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Casni%20krst(1)

У пливачкој трци за Часни крст,која се по трећи пут у организацији Цркве Свети Прокупије и уз подршку Општине Прокупље организује на Растовничком језеру,  равноправно са младићима кренуће и једна девојка.

– По први пут ће за светињу у Растовничком језеру запливати девојка,међу  четрнаесторо пливача колико се до сада пријавило. Овакво време,без обзира на ниске температуре,повољније је за пливаче,јер је вода у језеру топлија од спољашње температуре,казао је старешина Цркве Свети Прокопије Никола Илић.

Према прогнози метеоролога,за сутра су најављене веома ниске температуре,тако да је могуће да ће језеро бити залеђено,али ће пливачка стаза бити оспособљена за најхрабрије пливаче.

Такође су предузете све мере безбедности,у којима су укључени спасиоци,припадници Жандармерије,Полиције,Војске и Службе хитне медицинске помоћи Дома здравља Прокупље.

Величина слова: