Веће уштеде у буџету
30. новембра 2015.
Неопходна безбедност свих учесника у саобраћају
2. децембра 2015.
Прикажи све

Игром против АИДС-а


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

igrom%20protiv%20side%201

У оквиру међународног пројекта „Денс фор лајф“ ученици средњих школа у Прокупљу,чланови плесне групе Волонтерског центра,данас тачно у подне у центру града игром су обележили Међународни дан борбе против АИДС –а.

Према речима Слађане Милосављевић,координаторке пројекта,који се почев од 2012. године спроводи у 28 земаља и пет градова у Србији,прокупачки ђаци плесали су „флеш мод“,координирани плес који се игра у исто време у свим европским земљама које учествују у овом пројекту.

igrom%20protiv%20side%203 igrom%20protiv%20side%202

– Циљ пројекта је да се кроз музику и плес скрене пажња пре свих младима на велики проблем АИДС-а,са којим је човечанство данас суочено,казала је Милосављевић.

Кроз пројекат „Денс фор лајф“ прокупачки Волонтерски центар је и до сада указивао на опасност од АИДС-а и како се заштитити организовањем низа едукативних радионица намењених средњошколцима. 

Величина слова: