Danojliću nagrada „Drainac“
15. avgusta 2017.
Poklon ljubiteljima poezije
17. avgusta 2017.
Prikaži sve

Ima mesta u muzičkoj školi


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

muy%20skola

U Osnovnoj muzičkoj školi „Kornelije Stanković“ prijemni ispit za nove učenike biće održan 23. i 24. avgusta. U ovom upisnom roku,u prostorijama škole od 10 do 16 časova,upisaće se budući pijanisti,harmonikaši,klarinetisti i solo pevači.

– Odsek violine i gitare smo popunili već u prvom upisnom roku,a na ostalim ima mesta za sve one koji žele da se upišu. Očekujemo da nam i ova školska godina bude uspešna,ako ne više,makar kao ova prethodna. Kvalitetan rad sa decom u našoj školi potvrdili smo sa nagradama na takmičenjima na kojima učestvujemo,istakao je direktor ove muzičke škole Vlada Drobnjak i dodao da će individualna i grupna nastava početi 1. septembra,pošto bude usaglašena sa vremenom u osnovnim školama.

Upis u Muzičku školu „Kornelije Stanković“ biće održan 25. avgusta od 10 do 16 časova u prostorijama škole. Za bliže informacije o avgustvskom upisnom roku i prijemnom ispitu u ovoj školi zainteresovani se mogu informisati na broj telefona 027/322-636. 

Veličina slova: