Изложен велики асортриман производа
30. јуна 2017.
Уловљен сом капиталац у Топлици
4. јула 2017.
Прикажи све

Ивањданска колонија на Хисару


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

ivandanjska%20kolonija1 ivandanjsaka%20kolonija2

 Тринаеста Ивањданска сликарска колонија,коју традиционално организује прокупачки Дом културе „Радивој Увалић Бата“,ове године се одржава у подножју Хисара.

Почела је данас и трајаће до 8. јула,а на њој ће  учествовати сликари из Прокупља,Влада Новаковић,Филип Костески,Бата Стајковић,Драган Поповић,Предраг Славковић,Славиша Болчина и Милан Илић.

-И ове године су сликари  добили благослов оца Лукијана,али из техничких разлога колонија се овај пут одржава у Прокупљу.Учесници колоније ће на Ивањдан посетити манастир Ајдановац,рекла је директорка Дома културе Тијана Петровић и поручила Прокупчанима  да дођу и пропрате рад колоније уколико их занима и воле сликарство.

Сликари истичу да ће се потрудити да насликају што више слика и да ће уживати у природи Хисара,која је исто толико лепа колико и живописно окружење манастира Ајдановац. 

Изложба слика насталих на овогодишњој колонији биће одржана у клубу Дома културе 18. јула. 

Величина слова: