Predstava i filmovi u Domu kulture
9. januara 2018.
Kratak prekid struje zbog radova
11. januara 2018.
Prikaži sve

Izložbena prodaja novogodišnjih čestitki

Cestitke-za-ng_n

Izložba novogodišnjih čestitki, koje su u okviru muzejskih radionica u toku meseca decembra, sada već prošle godine, stvarali učenici prokupačkih osnovnih škola, biće otvorena u petak 12. januara u 12 časova u galeriji „Boža Ilić“.

-Izložba će biti prodajnog karaktera i trajaće do 15 časova. Novac od prodatih čestitki učenici drugog razreda svih prokupačkih škola, koji su ih i pravili, uručiće svojoj drugarici Nikolini Josić, kako bi joj makar malo olakšali lečenje. Oni imaju velika srca i najlepše želje za svoju drugaricu, pa su zato dugo i vredno radili u radionicama, koje smo rganizovali kod njih u školama, rekla je viši muzejski vodič Marijana Ostojić.

Ona je ovom prilikom pozvala sve mališane, ali i njihove starije drugare da posete galeriju i kupe čestitke koje kasnije mogu da poklone onima koje vole.

-Ova izložba je već postala tradicija.Devetu godinu zaredom mi se družimo sa našim dragim i najmlađim sugrađanima. Oni uživaju u pravljenju svojih malih umetničkih dela i na njima pokazuju svoju maštovitost i talenat, istakla je Ostojić i naglasila da ukoliko neke čestitke ne budu prodate, učesnici ove velike zajedničke izložbe će ih pokloniti Nikolini.

U ovoj prodajnoj novogodišnjoj izložbi, koja će biti otvorena u petak 12. januara u 12 časova u galeriji „Boža Ilić“, svojim radovima učestvovaće preko dvesta prokupačkih osnovaca.

 

 

Veličina slova: