Прокупачки Музеј у Београду
29. јуна 2017.
Вишња је бренд Општине Прокупље
3. јула 2017.
Прикажи све

Изложен велики асортриман производа


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

sajam1 sajam2

Сајам производа од вишања,меда,вина,пекарских производа и кућне радиности који је организован у оквиру привредно туристичке манифестације „Дани вишања“ привукао је велику пажњу  посетилаца ове манифестације. Своје производе изложили су „Пионир“ – погон у Прокупљу,„Грин-интернационал“ из Нове Божурне,радионица домаћих колача „Дуда- Шана- Бина“ посластичарнице „Чери“ и „Сегафредо“,радионица колача Јелене Гарић и Валентине Ристић,ресторана „Олипмик“,Дома ученика средњих школа,Пољопривредне школе „Радош Јовановић Сеља“,удружења пчелара „Јастребац“ и „Пчелица“,пекара „Пикачу“.

sajam3 sajam4

 Широку лепезу производа изложила је и винарија „Малетић“ из Велике Плане,власника Драгана Малетића.

Производе кућне радиности изложио је Актив жена Удружења инвалида рада и  етно радионица „Јока“ власнице Милунке Цакић.
dom%20ucenika poljoprivredna%20skola
 
– И на овој манифестацији,као и на претходним,Прокупчане и друге посетиоце сајма,желели смо да упознамо са постојећим и новим производима компаније. На овогодишњој манифестацији први пут смно изложили нови производ. Реч је о „мињон коцки“,чија производња је недавно кренула у прокупачком погону „Пионира“,изјавиле су промотери Милица Митић и Милена Стошић.
sajam5 sajam6
Произвођач органских производа из Горње Речице код Прокупља  Љубинко Васиљевић први пут је представио своје производе Прокупчанима.
– У органској производњи не користе се хемијске средства. Произведено воће на овај начин,кромир,лук и други пољопривредни производи су све више трежени на домаћем тржишту,изјавио је он.
sajam9 sajam10
– Прокупачка општина има идеалне услове за производњу разног воћа. Оно што је неопходно јесте да се подигне већи степен прераде,чиме се остварује већа финансијска добит,изјавио је власник винарије "Малетић" Драган Малетић истаквши да је добро што локална самоуправа организује овакве манифестације. 
 
sajam7 sajam%208
Величина слова: