Шанса за ново запослење
9. марта 2017.
Прокупчани заинтересовани за француски филм
11. марта 2017.
Прикажи све

Јавна презентација


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

put1

У организацији Министарства грађевинарства,саобраћаја и инфраструктуре,као  и Општине Прокупље одржана је Јавна презентација Нацрта Просторног плана подручја посебне намене инфраструктурног коридора ауто-пута Е-80,деоница Ниш – Мердаре  и Извештаја о стратешкој процени утицаја Просторног плана подручја посебне намене инфраструктурног коридора ауто-пута Е-80,деоница Ниш – Мердаре.

Поред представника надлежног министарства и представника обрађивача Просторног плана: Институт за архитектуру и урбанизам Србије,ЈП „Завод за урбанизам Ниш“ и Институт за путеве АД Београд презентацији су присуствовали и представници Општина Мерошина и Куршумлија,као и заинтересовани грађани.  

put%202

Присутнима је детаљно представљен садржај Нацрта Плана,након чега је уследила отворена дискусија.

Имајући у виду да је јавни увид у Нацрт Просторног плана подручја посебне намене инфраструктурног коридора ауто-пута Е-80,деоница Ниш – Мердаре отворен до краја месеца,сва физичка и правна лица могу доставити примедбе на Нацрт Просторног плана и Извештај о стратешкој процени утицаја,у писаној форми,јединицама локалне самоуправе у току трајања јавног увида,закључно са 30. мартом 2017. године – речено је на овом скупу и наглашено да све примедбе на Нацрт просторног плана и Извештај о стратешкој процени утицаја могу се доставити и директно Министарству грађевинарства,саобраћаја и инфраструктуре,Сектор за просторно планирање и урбанизам,Немањина 22-26,11000 Београд.

 

Величина слова: