Velika zainteresovanost za predavanja
8. avgusta 2017.
Prekid u snabdevanju strujom
10. avgusta 2017.
Prikaži sve

JKP Hameum čisti trotoare


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

  cidte%20ulice%201(1) ciste%20ulice%202

Javno komunalno preduzeće Hameum iz Prokuplja sprovodi opširnu akciju uklanjanja smeća i čišćenja javnih površina i trotoara na prilazima Prokuplju kao i na najfrekventnijim mestima u gradu .

 “Pored redovnih poslova čišćenja grada naše ekipe podrobno su očistile i trotoare u ulicama Koste Vojinovića i Maloplanskoj  na izlazu iz grada prema Kuršumliji,sve do fabrike Hisar,rekao je pomođnik tehničkog direktira Hameuma ,Bratislav Dunjić. 

 Prema njegovim rečima do sada su urećeni i trotoari duž ulice Vuka Karadžića  na izlazu iz grada prema Nišu,kej kraj reke Toplice a radi se i na čišćenju trotoara u Partizanskoj ulici .

 ciste%20ulica%203 ciste%20ulice%204

“ Na keju kraj Toplice pored železničkog mosta pokošena je trava i uređena pešačka staza  a trotoari su očišćeni i kod  silosa i   pijace u naselju Garić,rekao je Dunjić.

 Prema njegovim rečima zahvaljujući suvom vremenu radnici Hameuma efikasno obavljaju svoje redovne poslove održavanja trotoara i zelenih površina u gradu.

Veličina slova: