Радови на уређењу градског гробља
9. септембра 2016.
Гимназија спремно дочекала нове ђаке
13. септембра 2016.
Прикажи све

ЈКП „Хаммеум“ добио сајт и фејсбук страницу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

hammeum%2012_9

 У циљу ефикасније комуникације са грађанима и њихове боље информисаности,Јавно комунално предузеће “Хаммеум” је покренуло званичну интернет презентацију на интернет адреси www.jkphammeum.rs.

 –  Јавно комунално предузеће “Хаммеум” је покренуло званичну интернет презентацију. Поред основних информација о предузећу,овде можете преузети важну документацију у вези са услугама које пружамо. На нашем wеб сајту су истакнути сви важни телефони служби,као и телефони на које можете пријавити кварове. Објављене су реализоване јавне набавке и друге информације од јавног значаја. 
Такође,јавност ће на овај начин бити редовно и благовремено обавештавана о свим активностима предузећа. Поред вести и обавештења из делокруга нашег рада,у функцији су веома корисни интерактивни садржаји за грађанство.
Своје комуналне проблеме,рекламације рачуна,као и стање водомера,житељи општине Прокупље могу пријавити преко одговарајућих онлине сервиса. Запослени у ЈКП “Хаммеум” преузимају обавезу да у најкраћем временском року одговоре на постављена питања и пријаве,путем који је сам корисник одабрао (телефоном,СМС-ом или путем е-маила).
Ваша питања,сугестије,критике и проблеме можете послати на www.jkphammeum.rs ,или путем наше Фацебоок странице. 
Сајт је направљен са намером да нашим суграђанима пружимо редовно информисање,упознавање са индивидуалним проблемима,њихово брзо решавање,и то све са циљем ефикаснијег,квалитетнијег и рационалнијег пружања услуга. Наша мисија је да пружимо што бољи квалитет услуга,јер је то параметар квалитета живљења на подручју нашег деловања,каже се у саопштењу ЈКП „Хаммеум“. 
 
Величина слова: