Paketi najugroženijim penzionerima
9. septembra 2014.
Povećan broj podnetih prijava
11. septembra 2014.
Prikaži sve

Još jedan upisni rok


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

DSCN5345

I nakon drugog upisnog roka na Visokoj poljoprivredno-prehrambenoj školi strukovnih studija (VPP) u Prokuplju ostalo je slobodnih mesta. Od planiranih 248 do sada se na ovoj jedinoj prokupačkoj visokoškolskoj državnoj ustanovi upisalo 210 svršenih srednjoškolaca.

– Od pet studijskih grupa sva mesta,bez obzira da li se finansiraju iz budžeta ili su samofinansirajuća,jedino su popunjena za školovanje na studijskoj grupi za zaštitu bilja,rekao je direktor VPP dr Saša Petrović.

Na studijskoj grupi za stočarstvo ostala su tri,a iz strukovne veterine četiri slobodna mesta koja se finansiraju iz budžeta.

Za samofinansirajuće brucoše ostalo je 30 slobodnih mesta.

– Treći upisni rok počinje 22. septembra. Svi poslovi oko ovog roka biće završeni do 1. oktobra,kada i zvanično počinje nova studentska školska godina,rekao je direktor škole i dodao da su u isturenom odeljenju u Rekovcu od planiranih 60 do sada upisana 22 svršena srednjoškolca,koji nastavu pohađaju iz oblasti voćarstva i vinogradarstva. 

DSCN5341   

Veličina slova: