Privrednici Prokuplja na sajmu u Nišu
22. septembra 2017.
Likovne radionice KOC „Toplica“
26. septembra 2017.
Prikaži sve

Karatisti osvojili 17 medalja


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

karate%20p1 karate%20p2

U organizaciji Karate kluba Topličanin i Opštine Prokuplje održan je13.  Međunarodni karate turnir TOPLICA OPEN 2017na kojem je učestvovalo 30 klubova  iz Srbije,Republike Srpske,Makedonije,Crne Gore i Rumunije.

Više od 350 karatista takmičilo se u katama i borbama.

Predsednik Šotokana” Karate saveza Srbije Milorad Ćopić izjavio je da je ovo kontrolni turnir pred Svetsko prvenstvo koje će se u oktobru održati u Mađarskoj.

karate%20p3

– Nakon turnira izabrani su potencijalni takmičari za svetsku smotru karatista,rekao je on i dodao da je organizacija turnira,kao i uvek do sada,bila na visokom nivou.

Trener Karate kluba TopličaninDražan Cvjetković izuzetno je zadovoljan nastupom prokupačkih karatista.

– Na ovom turniru karatisti Topličaninaosvojili su ukupno 17 medalja,od kojih pet zlatnih,četiri srebrene i osam bronzanih,rekao je on i dodao da je u organizaciji ovog turnira imao izuzetno podršku lokalne samouprave.

U generalnom plasmanu prvo mesto zauzeo je Karate klub Feniks iz Vranja,drugo Šampion iz Krive Palanke-Makedonija,a treće karatisti iz Blaca.   

Veličina slova: