Еколошки чамац одушевио Прокупчане
5. августа 2016.
Министар Вербић на Видојевици
9. августа 2016.
Прикажи све

Клима уређаји прокупачкој болници


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Leoni%20klime%20bolnici Leoni%20klime%20bolnici%201

Компанија ЛЕОНИ у Прокупљу поклонила је прокупачкој болници четири клима уређаја,што је још једна у низу акција реализованих у овој години.

Представници менаџмента ЛЕОНИ данас су посетили Општу болницу „Др Алекса Савић“ и том приликом допремили ову вредну донацију,која ће бити распоређена на Дечјем одељењу,Одељењу ортопедије и Одељењу интерне медицине.

– Ово је још једна у низу донација коју је прокупачка болница добила од Компаније ЛЕОНИ,а знајући да се ради о једној друштвено одговорној фирми,надамо се да није ни последња. У овим тропским летњим данима климе су нам итекако потребне,тако да је ова донација дошла у право време. Компанија ЛЕОНИ је у претходном периоду помагала прокупачку болницу бројним донацијама које су осавремениле рад појединих одељења и побољшале услове лечења,истакао је  помоћник директора болнице за хируршки сектор др Ненад Радмановић.

Према речима представника менаџмента ЛЕОНИ Андријане Стефановић,из буџета ове фирме издвојено је око 150.000 динара,чиме је обезбеђено шест клима уређаја,тако да ће током наредне недеље прокупачкој болници бити допремљене још две климе.

– Донације наше Компаније првенствено су усмерене на установе које су у служби грађана,тако и ова има за циљ да обезбеди пријатнији боравак пацијентима у болници. Задовољство је када можете да помажете и што нам је пружена прилика да увек када смо у могућности,то и остваримо,казала је Стефановић. 

Величина слова: