Prezentovana Strategija razvoja GIS-a
14. juna 2017.
Besplatna lekarska pomoć
16. juna 2017.
Prikaži sve

Knjige najmlađim umetnicima


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

dod%2044

Udruženje obolelih od mišićnih i neuromišićnih bolesti  Topličkog okruga  dodelilo je nagrade autorima najuspešnijih radova na literarnom i likovnom konkursu koji je organizovan povodom obeležavanja  meseca maja,  Meseca borbe protiv distrofije.

Na konkursu je pristiglo više od stotinu radova učenika osnovnih i srednjih škola,među kojima je izabrano 54,a autori radova nagrađeni su knjigama.

Knjige je nagrađenim učenicima uručio predsednik Udruženja,Miša Cvetković,koji je ovom prilokom izrazio zadovoljstvo što je ovako veliki broj učenika učestvovao na konkursu. Profesor Sibin Šović,jedan od organizatora ovog tradicionalnog konkursa je ovom prilikom rekao da su mladi  književni i likovni stvaraoci pokazali svoj talenat i umeće,a posebno je važno koliko su zainteresovani za  učešće u ovakvim manifestacijama.

 Udruženje obolelih od mišićnih i neuromišićnih bolesti svake godine  dodeljuje priznanja i zahvalnice donatorima i svim ljudima dobre volje koji pomažu njegov rad,tako su i ovoga puta dodeljene zahvalnice lekarima   prokupačkog porodilišta.

U okviru svečanosti koja je povodom dodele nagrada održana u Narodnom muzeju Toplice,učenici  OŠ „Ratko Pavlović Ćićko“,predvođeni učiteljicom Slavicom Čikarić,pripremili su prigodan program .

dod%2045

Veličina slova: