Uređena Stražavačka ulica
27. novembra 2017.
Publika oduševljena evergrin koncertom
29. novembra 2017.
Prikaži sve

Koncert svetskog virtouza na harmonici u Prokuplju


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

harmonikas%20112

U prokupačkom Domu kulture „Radivoj Uvalić Bata“, 29. novembra u 20 časova, biće održan koncert evropskog prvaka u klasičnoj harmonici Dušana Sekulića.

Ovo će biti posebna prilika i veče u kome će posetioci moći da uživaju u raskošnim interpretacijama vanvremenskih kompozicija Baha, Bramsa, Mocarta, ali i u inovativnom i energičnom izvođenju obrada svetskih muzičkih hitova, kao i jedinstvenim autorskim delima Sekulića.

Ovo je istovremeno i  poziv zainteresovanoj publici da dođe i uživa u nastupu  svetski poznatog umetnika Dušana Sekulića, jer će na taj način  učestvovati u velikoj i humanitarnoj akciji Rotarakt kluba Prokuplje. Sav prihod od prodatih ulaznica namenjen je za kompletno opremanje neophodnim rekvizitima prokupačkog Dečijeg hora „Sanjalice“, kao i projektu Rotarakt kluba Bjeljina, za opremanje igrališta na otvorenom za decu sa posebnim potrebama.

Maestro harmonike Dušan Sekulić će u Prokuplju nastupiti sa još deset izvođača, među kojima će biti i Dečiji hor „Sanjalice“.

Koncert će biti održan u okviru turneje ovog umetnika pod nazivom „Ljubav nije samo riječ“.

Umetnik svetskog glasa Dušan Sekulić je magistrirao na Bečkom konzervatorijumu „Franc Šubert“. Pored vrhunskih umetničkih dometa u interpretaciji klasične muzike, maestro Dušan Sekulić se u poslednje vreme predstavlja muzičkoj javnosti svojim kompozicijama, koje izvodi sa bendom, a u kojima uspešno povezuje različite muzičke stilove. Nastupao je u mnogim zemljama, među kojima su Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Mađarska, Češka, Austrija, Srbija, Italija, Španija, Australija, Tunis.  

Veličina slova: